Solutie preventie coroziune + pulverizator ACF-50

Bine ati venit pe Motorai.ro
 
Toate Produsele
Căutare
Motorai » Consumabile moto » Solutii & vopsea » Solutii anticorozive » Solutie preventie coroziune + pulverizator ACF-50
Solutie preventie coroziune + pulverizator ACF-50

Alte imagini

Solutie preventie coroziune + pulverizator ACF-50

  • Pret:30210 Lei

Descriere scurta

Formula anticoroziva ACF-50

Descriere Solutie preventie coroziune + pulverizator ACF-50

Solutie cu formula anticoroziva ACF-50

  • recipient PET 946ml
  • pulverizator special

Ce este ACF-50?

ACF-50 este un produs special creat pentru industria aero-spatiala si care este acum disponibil si motociclistilor. Este aprobat pentru aviatie MIL-SPEC 81309 Tip II si III, ceea ce inseamna ca este aprobat pentru metale feroase si neferoase, sisteme electrice si componente electronice.

Este un tip de film subtire foarte sofisticat, pentru dispersarea apei conceput ca un compus pentru prevenirea si inhibarea coroziunii in conditiile aspre asociate cu operarea aeronavelor si cu un avantaj in plus ca stopeaza coroziunea deja existenta si se deterioreaza lent (are o viata activa de la 12 la 18 luni). Este de asemenea si un penetrant foarte eficient fara slabirea atasamentelor structurale (ceea ce ar fi dezastruos pe o aeronava sau motocicleta) si un lubrifiant excelent fara a avea in componenta aditivi ca lubrifiantii de inalta presiune, ceara, silicon sau Teflon (care de fapt poate sa sigileze umezeala in interior si astfel sa agraveze sau sa perpetueze procesul de coroziune). Este pro-activ, nici pasiv si nici cerat, este compatibil cu plastice si vopsea, este extrem de economic in folosire si nu contine apa.

Folosirea sa pe motociclete este foarte asemenatoare cu aceea pentru o aeronava. Se pulverizeaza in structura, imbinari si suduri (de exemplu: sub rezervor si sa, pe cadru si capul de furca, sub panouri sau parti ascunse ale motorului, radiatorului, furca, saboti, roti etc), practic oriunde pe motocicleta deoarece va munci sa previna coroziunea si degenerarea structurala. Unde coroziunea este deja evidenta va ajuta la inhibarea acestui progres prin izolare si intreruperea electrica a celulei de coroziune. Va penetra de asemenea si imprejurul suruburilor, niturilor si altor obiecte metalice protejandu-le si prevenind aparitia coroziunii.

Motorul expus, cutia de viteze, furcile, bratele articulate si alte parti expuse vor beneficia prin tratarea cu tehnologia tip film ACF-50 deoarece acestea nu vor mai coroda, vor arata perfect si se vor curata usor chiar si dupa o plimbare in aer incarcat de saruri. Este excelent si pe orice plastice negre deoarece nu lasa reziduu siliconic. Va proteja imbinarile electrice, dopurile si alte componente si creeaza imbinari de rezistenta superioara.

Acest aspect este valabil si pentru placi cu circuite si electronice, aprinderi computerizate si unitati de control a combustibilului, conectori multipli, intrerupatoare, controloare si leviere. ACF-50 va fi aplicat direct pe aceste contacte si circuite.

Ce face de fapt ACF-50?

Cu aplicari regulare, acesta va usura mentenanta, va economisi bani, va usura curatarea motocicletei, va ajuta la prevenirea defectiunilor provocate de coroziunea de suprafata, structurala sau electrica crescand astfel valoarea si fiabilitatea motocicletei dvs.

Cum se foloseste ACF-50?

Deoarece este conceput pentru aeronave acesta este neinflamabil si se pulverizeaza. Aplicati un strat foarte subtire pe suprafata dorita deoarece acesta se va raspandi. Fiti foarte atenti deoarece acesta chiar se raspandeste iar atunci cand pulverizati in apropierea etrierilor trebuie sa evitati placutele de frana. Puteti folosi o carpa pentru a raspandi asupra suprafetelor pe care ati pulverizat. Carpa se va impregna si apoi il va raspandi mai departe. Sub rezervor si in zonele ascunse va rezista chiar si mai mult de un an. Suprafetele expuse, cum sunt furcile, lateralul motorului, roti si etrieri trebuie pulverizat de cate ori considerati necesar, dar de 2 ori pe an este considerat suficient. Puteti sa va dati seama daca produsul este inca activ deoarece apa se va forma in margelulte in contact cu acesta. ACF-50 nu dauneaza componentelor din cauciuc dar trebuie evitata saturatia cauciucului natural din componenta motocicletelor si autovehiculelor vechi (peste 40 de ani): garnituri de la usi, geamuri sau hamuri deoarece poate cauza elongarea sau umflarea cauciucului.

Produs in Canada.

Importator oficial ACF 50 Romania.

 

Sugestii produse

De la: 2.49074 Lei

"Evolution" T-Shirt

De la: 10574 Lei
The simple explanation from the evolution
'SKULL' EAR STUDS

'SKULL' EAR STUDS

De la: 5295 Lei
High-quality 316L stainless steel Size: approx. 10x10mm
*AGILA* MIRROR

*AGILA* MIRROR

De la: 19584 Lei
Cu uşor colorate , sticla oglinzii convexe pentru stânga sau dreapta
*AXE* PENDANT -23%

*AXE* PENDANT

De la: 5729 Lei

Cumparate impreuna

De la: 2.49074 Lei

"Evolution" T-Shirt

De la: 10574 Lei
The simple explanation from the evolution
'SKULL' EAR STUDS

'SKULL' EAR STUDS

De la: 5295 Lei
High-quality 316L stainless steel Size: approx. 10x10mm
*AGILA* MIRROR

*AGILA* MIRROR

De la: 19584 Lei
Cu uşor colorate , sticla oglinzii convexe pentru stânga sau dreapta
*AXE* PENDANT -23%

*AXE* PENDANT

De la: 5729 Lei