Toate Produsele
C─âutare

Livrare

Produsele pot fi livrate prin curierat rapid (URGENTCARGUS) in 24 h (min.) - 48 h (max.).
Costul de transport se calculeaza automat atunci cand va completati adresa de livrare. Acest cost este in functie de localitatea destinatara, fie pe zona 1 sau zona 2 de transport. In eventualitatea in care coletul dvs. depaseste greutatea de 3kg (gavrimetric sau volumetric) ulterior se poate adauga taxa de 1 leu pe kg suplimentar. Aceasta taxa va fi comunicata telefonic, daca este cazul, cand vi se confirma comanda.

Clientii care doresc livrarea prin alti curieri vor achita taxa de livrare la destinatar indiferent de suma comenzii.

Datorita faptului ca produsele vin din Germania prin curierat international de la data depunerii comenzii dvs. pe site si pana la primirea acestora poate dura 10-15 zile lucratoare. Tinand cont si de sarbatorile legale. Produsele care se afla in stocul nostru vor fi livrate in 24-48h. Pentru informatii cat mai corecte cu privire la stocuri va rugam sa ne contactati.

Comenzile care nu au un numar de telefon de contact valid, sau daca destinatarul nu raspunde la telefon in mod repetat, nu vor fi onorate. Acestea vor fi considerate comenzi false si vor fi sterse.

Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier, nu si cele achizitionate din magazin. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Clientii care au mai returnat produse vor plati taxa de livrare pentru comenzile ulterioare chiar daca acestea depasesc valoarea de 200 ron.

De asemenea se va retine valoarea mandatului postal daca banii sunt trimisi ramburs prin Posta Romana, in eventualitatea in care clientul nu are un cont bancar.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractile incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Pentru clientii care achizitioneaza produse ca persoana juridica se poate oferi posibilitatea returnarii produselor comandate dar, datorita politicii de returnare a furnizorului se va retine 20% din suma totala a produselor, exceptand taxa de transport.

Pentru clientii atat persoane fizice cat si juridice care au optat pentru plata prin OP si nu platesc in timpul care a fost alocat se va proceda la aplicarea de penalitati constand in quantum de 0.5% pe zi, timp de 30 de zile. Daca acest interval este depasit si plata nu a fost inca inregistrata vom initia procedura legala de recuperare a creantelor.

Va multumim pentru intelegere!