Toate Produsele
Căutare

Livrare

Produsele din stoc pot fi livrate prin curierat rapid in 24 h (min.) - 48 h (max.).
Costul de transport se calculeaza automat atunci cand va completati adresa de livrare. Acest cost este in functie de localitatea destinatara, fie pe zona 1 sau zona 2 de transport. In eventualitatea in care coletul dvs. depaseste greutatea de 3kg (gavrimetric sau volumetric) ulterior se poate adauga taxa de 1 leu pe kg suplimentar. Aceasta taxa va fi comunicata telefonic, daca este cazul, cand vi se confirma comanda.

Clientii care doresc livrarea prin alti curieri vor achita taxa de livrare la destinatar indiferent de suma comenzii.

Datorita faptului ca produsele vin din Germania prin curierat international de la data depunerii comenzii dvs. pe site si pana la primirea acestora poate dura 10-15 zile lucratoare. Tinand cont si de sarbatorile legale. Totusi exista produse care au timp de livrare mai mare din diverse motive (produs de specialitate, lipsa stoc furnizor, etc.) aceste aspecte va vor fi comunicate telefonic, urmand sa va decideti daca mai doriti sa continuati cu achizitionarea produselor de la noi sau daca doriti sa anulati comanda. Pentru informatii cat mai corecte cu privire la stocuri va rugam sa ne contactati.

În contractele la distanţă, termenul legal pentru livrarea produselor achiziţionate de consumator pe care Ordonanţa de Urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii îl impune, dacă nu există stipulaţie contrară a părţilor, este de cel mult 30 de zile calendaristice de la încheierea contractului. O.U.G. 34/2014 precizeaza că momentul încheierii contractului la distanţă dintre cumpărător şi profesionist îl constituie momentul confirmării, pe un suport durabil, de către profesionist, a acceptării comenzii transmisă de consumator.

În cazul în care produsul nu poate fi pus la dispoziţia consumatorului de profesionist în termenul general prevăzut de lege, părţile pot conveni asupra unui alt termen în vederea livrării comenzii. În practică, de cele mai multe ori, vânzătorii informează clientul la momentul plasării comenzii privind durata concretă pentru livrare, considerându-se că, optând să plaseze comanda în condiţiile puse la dispoziţie, consumatorul a acceptat livrarea produselor sale în termenul pe care vânzătorul i l-a adus la cunoştinţă. De asemenea, vânzătorul poate reveni, justificat, şi ulterior confirmării comenzii clientului, informându-l asupra termenului suplimentar de livrare, considerându-se că menţinerea comenzii de către consumator echivalează cu un consimţământ tacit al acestuia privind acceptarea condiţiilor de livrare.

Cu toate acestea, posibilitatea livrării unui produs cumpărat în baza unui contract la distanţă cu depăşirea termenului legal reprezintă o excepţie pe care legiuitorul a prevăzut-o în reglementarea contractelor la distanţă astfel încât din moment ce îi permite profesionistului să deroge de la obligaţia sa legală de a livra produsul în 30 de zile calendaristice de la momentul confirmării comenzii, îi oferă şi consumatorului un drept pentru situaţia în care profesionistul nu îşi îndeplineşte obligaţia de a livra produsele în termenul suplimentar convenit. Conform art. 18 alin (2) din O.U.G 34/2014, în situaţia în care termenul suplimentar convenit este depăşit, consumatorul are dreptul la rezoluţiunea sau după caz, rezilierea contractului la distanţă. În ipoteza în care consumatorul optează pentru rezoluţiunea sau, după caz, rezilierea contractului la distanţă, art. 18 alin. (4) al O.U.G. 34/2014 prevede pentru rambursarea sumelor plătite în baza contractului la distanţă un termen de cel mult 7 zile calendaristice de la data la care consumatorul a comunicat profesionistului decizia sa de terminare a contractului. Acest termen redus pentru restituirea sumelor plătite este inserat în beneficiul consumatorului pentru a diminua inconvenientul suferit de acesta prin nerespectarea de către profesionist a condiţiilor de livrare în termenul suplimentar convenit deoarece în alte situaţii, precum retragerea din contract sau restituiea produsului neconform, termenul pentru rambursarea sumelor plătite de cumpărător va fi de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

Comenzile care nu au un numar de telefon de contact valid, sau daca destinatarul nu raspunde la telefon in mod repetat, nu vor fi onorate. Acestea vor fi considerate comenzi false si vor fi sterse.

Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier, nu si cele achizitionate din magazin. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Clientii care au mai returnat produse vor plati taxa de livrare pentru comenzile ulterioare chiar daca acestea depasesc valoarea de 200 ron.

De asemenea se va retine valoarea mandatului postal daca banii sunt trimisi ramburs prin Posta Romana, in eventualitatea in care clientul nu are un cont bancar.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractile incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Pentru clientii care achizitioneaza produse ca persoana juridica se poate oferi posibilitatea returnarii produselor comandate dar, datorita politicii de returnare a furnizorului se va retine 20% din suma totala a produselor. Daca acestora li s-a oferit transport gratuit in baza unei oferte de transport atunci acest cost le va fi de asemenea retras din suma pe care au platit-o.

Pentru clientii atat persoane fizice cat si juridice care au optat pentru plata prin OP si nu platesc in timpul care a fost alocat se va proceda la aplicarea de penalitati constand in quantum de 0.5% pe zi, timp de 30 de zile. Daca acest interval este depasit si plata nu a fost inca inregistrata vom initia procedura legala de recuperare a creantelor.

Va multumim pentru intelegere!