Toate Produsele
C─âutare

Livrare

Produsele pot fi livrate prin curierat rapid (URGENTCARGUS sau X CURIER) in 24 h (min.) - 48 h (max.).
Comenzile peste 300 ron se livreaza GRATUIT in localitatile din aria 1 de acoperire a curierului CARGUS. Pentru cei ce doresc livrare prin curier rapid la comenzile intre 200 si 300 ron, acestia vor achita o taxa de 12 lei. Coletele care au o valoare mai mica de 200 de lei au taxa de transport 20 lei pentru localitatile din aria 1 de acoperire a curierului CARGUS.

Toate coletele care se trimit in localitati de zona 2 vor avea costul transportului astfel: 36 lei pentru coletele sub 200 lei, 30 lei pentru coletele intre 200 si 300 lei si 25 lei pentru coletele peste 300 lei - pentru coletele pana in 3kg. Costul transportului pentru coletele peste 3kg va fi comunicat telefonic.

Clientii care doresc livrarea prin alti curieri vor achita taxa de livrare la destinatar indiferent de suma comenzii.

Pretul transportului va fi afisat automat in momentul cand selectati localitatea de destinatie la finalizarea comenzii.

Datorita faptului ca produsele vin din Germania prin curierat international de la data depunerii comenzii dvs. pe site si pana la primirea acestora poate dura 10-15 zile lucratoare. Tinand cont si de sarbatorile legale. Produsele care se afla in stocul nostru vor fi livrate in 24-48h. Pentru informatii cat mai corecte cu privire la stocuri va rugam sa ne contactati.

Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier, nu si cele achizitionate din magazin. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Clientii care au mai returnat produse vor plati taxa de livrare pentru comenzile ulterioare chiar daca acestea depasesc valoarea de 200 ron.

De asemenea se va retine valoarea mandatului postal daca banii sunt trimisi ramburs prin Posta Romana, in eventualitatea in care clientul nu are un cont bancar.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractile incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Pentru clientii care achizitioneaza produse ca persoana juridica se poate oferi posibilitatea returnarii produselor comandate dar, datorita politicii de returnare a furnizorului se va retine 20% din suma totala a produselor, exceptand taxa de transport.

Va multumim pentru intelegere!