Toate Produsele
Căutare

Termeni si conditii

Toate persoanele care depun o comanda pe site-ul motorai.ro sunt de acord cu termenii si conditiile specificate mai jos.

Atunci cand creati un cont pe motorai.ro in vederea achizitionarii de produse de pe acest site sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile stipulate atat in aceasta pagina cat si in paginile "Cum cumpar?" si "Livrare".

Pe parcursul prezentului regulament de utilizare, firma KitMar Development S.R.L. va fi numita cu termenul "proprietar", iar termenii "website"/"site" se refera la www.motorai.ro. Termenul de "utilizator" este folosit pentru a desemna persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza acest website, indiferent de motivul pentru care o fac. Termenul de "client" se refera la un utilizator care a achizitionat unul sau mai multe bunuri/servicii oferite de firma KirMar Development S.R.L. Termenii "regulament", "acord", "termeni si conditii" si "copyright" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Termenii si conditiile pentru utilizarea acestui site pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Toti utilizatorii sunt rugati sa le verifice la depunerea unei comenzi. Nu ne facem raspunzatori daca utilizatorii nu verifica termenii si conditiile de folosire prezentate.

Fiecare utilizator in parte trebuie sa respecte anumite obligatii. Dreptul de folosinta a serviciului este un drept personal al utilizatorului iar acesta este de acord sa nu revanda sau sa foloseasca site-ul in scopuri comerciale, fara acordul expres al firmei KitMar Development S.R.L. KitMar Development va putea oricand sa termine imediat accesul la website daca utilizatorul nu are un comportament adecvat, corespunzator aspectelor legale in vigoare! Utilizatorul este de acord: (1) sa respecte prevederile legii; (2) sa nu foloseasca informatiile de pe acest website in scopuri ilegale; (3) sa respecte dreptul de copyright al firmei KitMar Development S.R.L.; (4) sa citeasca in mod frecvent termenii si conditiile intrucat acestea pot fi schimbate de proprietar si/sau administrator fara acceptul prealabil al utilizatorilor. Folosirea in continuare a website-ului de catre utilizator presupune acceptul implicit al termenilor si conditiilor noi. In cazul descoperirii oricaror nereguli utilizatorul are dreptul de a anunta conducerea KitMar Development S.R.L. pentru a lua masurile necesare!

Motorai.ro respecta legile in vigoare cu privire la confidentialitatea datelor pe care ni le furnizati.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C. KitMar Development S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. KitMar Development S.R.L., insotita de o copie a actului de identitate. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Pentru a va putea onora comanda avem nevoie de cel putin un numar de telefon valabil. In cazul in care nu raspundeti la telefon si nu ne contactati inapoi, daca apelul nu poate fi efectuat din cauza unei susoendari sau unui numar gresit atunci comanda dvs. nu va fi validata si trimisa catre dvs.

Incepand cu data de 25 mai 2018 ne conformam cu noua politica instituita in UE, conform GDPR Regulamentul (UE) 2016/679.

Motorai.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii, descrieri sau preturi pot fi modificate de catre proprietar fara preaviz sau pot contine erori de operare. In cazul unei astfel de erori, un operator de la relatii cu clientii va lua legatura cu dvs. pentru a va informa asupra situatiei in cazul in care ati depus deja o comanda. Aceasta comanda va fi validata doar impreuna cu clientul daca acesta isi da acordul pentru modificarile survenite. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard sau pachetele pot sa difere in continut fata de imagini. De asemenea majoritatea castilor care apar in imagini ca avand viziera fumurie (neagra) nu sunt livrate astfel de catre producator, ele sunt transparente, imaginile fiind cu titlu de prezentare. Pentru majoritatea castilor exista varianta achizitionarii unei viziere fumurii separat. Aceste detalii vi se vor furniza cand veti fi contactat de catre un reprezentant al serviciului nostru de relatii cu clientii. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Motorai.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei S.C. KitMar Development S.R.L. si pot fi modificate oricand fara notificarea in prealabil a utilizatorilor sai.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului motorai.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul motorai.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor motorai.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Constanta, Romania.

Toate textele din cadrul rubricilor "Livrare" si "Cum cumpar?" fac parte din termenii si conditiile pentru utilizarea acestui site, deci utilizatorii trebuie sa le citeasca inainte de a depune o comanda.

Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA. Se poate intampla in cazuri speciale ca pretul de achizitie sa fie modificat de furnizor fara a ne anunta in prealabil. In astfel de cazuri vom lua legatura cu dvs. pentru a clarifica situatia si a va da noul pret. Vom incerca sa va ofertam produsul cat mai aproape de pretul initial in detrimentul profitului nostru. Aveti astfel alegerea sa continuati sau nu cu achizitia dorita.

IMAGINILE SUNT CU TITLU DE PREZENTARE. ESTE POSIBIL SA FIE DIFERENTE INTRE CEEA CE APARE PE SITE SI PRODUSUL REAL. ACESTE COSIDERENTE SE APLICA IN SPECIAL LA PRODUSELE CARE SE FABRICA PENTRU MAI MULTE TIPURI DE MOTOCICLETE (CONSUMABILE, PARBRIZE, FARURI ETC.). ACESTE DIFERENTE POT FI DE CULOARE/ASPECT IN FUNCTIE DE PRODUCATOR.

Informatii privind returnarea produselor

Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Produsele de tip "universal" pot fi returnate, in schimb produsele care se aduc la comanda speciala si au ca destinatie un anumit model de motocicleta nu pot fi returnate, acestea fiind imposibil de montat pe alte motociclete. De asemenea acest aspect se aplica si pentru accesoriile comandate care au caracter special, adica sunt confectionate pentru un anumit model de casca /echipament /sistem de comunicatii etc.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier, nu si cele achizitionate din magazin. Se considera incheierea contractului la distanta atunci cand clientul receptioneaza marfa de la curier (din acest punct se pot numara cele 14 zile cu drept de retur). Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.


Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractile incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Pentru clientii care achizitioneaza produse ca persoana juridica se poate oferi posibilitatea returnarii produselor comandate dar, datorita politicii de returnare a furnizorului se va retine 20% din suma totala a produselor. Daca acestora li s-a oferit transport gratuit in baza unei oferte de transport atunci acest cost le va fi de asemenea retras din suma pe care au platit-o.

Pentru clientii atat persoane fizice cat si juridice care au optat pentru plata prin OP si nu platesc in timpul care a fost alocat se va proceda la aplicarea de penalitati constand in quantum de 0.5% pe zi, timp de 30 de zile. Daca acest interval este depasit si plata nu a fost inca inregistrata vom initia procedura legala de recuperare a creantelor. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!